Kettősség . Dichotomy

 

 

Kettősség
 
A személyiség válság egy bizonytalan, zavaros időszak, amelyben az identitásérzeted labilissá válik, jellemzően a várható céljaid vagy a társadalomban betöltött szereped megváltozása miatt.
Amikor nem világos, hogy milyen ember vagy, vagy milyen ember szeretnél lenni, és amikor bizonytalan vagy abban, hogy ki is vagy valójában és mi a szereped az életben, akkor úgy érzed, hogy határozatlan vagy, és nem tudod, melyik a helyes út.
Ebben a válságban gyakran úgy érzed, hogy két személyiséged van. Egyszer az egyikre hallgatsz, máskor a másikra, de néha nem tudod, melyiket kövesd.
 
.
 
Dichotomy 
 
Identity crisis is a period of uncertainty and confusion in which your sense of identity becomes insecure, typically due to a change in your expected aims or role in society.
When it is not clear what kind of person you are or what kind of person you would like to be, and when you experiences uncertainty about who you really are and what your proper role in life, then you feel like that you are indecisive, and you do not know which way is the right.
In this crisis, you often feel that you have two personalities. One time you listen to one, another time you listen to the other, but sometimes you don’t know which one to listen to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018. június

 

 

 

Egy tüköröt és egy fekete drapériát használtam
.
I used a mirror and a black drapery.